LES AMIPAS DE L'ESCOLA DE SANT CLIMENT

AMIPA EI SANT CLIMENT. G5768759 AMIPA SA FURANA 3-5 anys. G570004483. C/S'escola, 1. CP:07712 Sant Climent. amipasc@gmail.com
Al blog hi ha diverses seccions:
des d'informació d'interès general per pares,
a les activitats proposades per l'AMIPA,
o un interessant apartat d'intercanvi d'accessoris infantils entre famílies,
a més de la secció de receptes de cuina.
Les etiquetes de la columna de la dreta t'ajudaran a trobar el que busques.

martes, 21 de agosto de 2018

Per què s'engalana Sant Climent aquesta setmana?

Una de les setmanes més especials i més esperades de l'escola d'estiu ha acabat. Què ràpid passa els temps quan ens ho passem bé!

La pregunta d'aquesta setmana tenia una resposta ben fàcil. Que per què s'engalana Sant Climent aquesta setmana? Doncs perquè el poble celebra les seves festes!

Ha estat una setmana dedicada a les festes de Sant Climent on no hi han faltat els preparatius per al gran dia: la festa de l'escola d'estiu que vam celebrar el divendres!

Així doncs, el dilluns, després de rebre la carta d'en Vicent on ens plantejava la pregunta, vam començar a elaborar un photocall entre tots els infants de l'escola d'estiu. Aquest, ens serviria com a decoració per a tota la setmana i seria el fons ideal per a les fotos del divendres.



Com que el dilluns el sol no va sortir a veure'ns, després del pati, enlloc de jocs d'aigua, vam aprofitar per fer els darrers detalls al photocall. La veritat que vam fer una gran feina en equip!















 


Dimarts ens esperava un dia intens. Havíem de decorar unes cintes blanques que aferraríem als capells de palla que havien anat portant tots els infants durant la setmana anterior. Endevineu quin dia els vam emprar?













El sol seguia fent una mica el roncero, i entre això i algunes gotes d'aigua que van caure, vam canviar els jocs d'aigua per seguir decorant les cintes. Ens estaven quedant xulíssimes i súper colorides! 

A més, dimarts vam celebrar l'aniversari d'en Jordi! Feliços 3 anys, polit!


Després de guadir del dimecres que va ser festa, el dijous vam tornar a l'escola i... vam tenir una visita sorpresa! Na Mari va venir per ajudar-nos a fer panets! Com és tradició menjar panets de sobrassada i de xocolati durant les festes, nosaltres en vam fer a l'escola.

Na Mari ens va preparar la massa i un cop va haver tovat, cada infant va preparar un panet de sobrassada i un de xocolati. Es nota que hi ha filletes i fillets que no era la primera vegada que pastaven, n'hi ha molts que ajuden a casa seva a fer menjar!







No és perquè els haguéssim fet nosaltres, però s'ha de dir que els panets tenien una pinta...! I quina bona olor que feien! I mirau que encara no estaven cuinats... Seguiu llegint per saber si ens podem dedicar o no a la panaderia...









Per aquells a qui vos hagi entrat la gana veient als nostros petits forners fent panets, aquí vos deixam la recepta:

  • 500g de llet
  • 50g de sucre
  • 2 ous
  • 50g de llevat
  • 1kg de farina
  • 20g de sal 
  • 100g de mantequilla
  • Sobrassada
  • Xocolati
Els panets estaven fets, per això na Mari se'ls va endur a casa seva per enfornar-los. Nosaltres ens vam acomiadar d'ella donant-li les gràcies per la seva visita i la seva gran ajuda!

Mireu com van quedar. Que en deis? Trob que ens podem dedicar a n'això! 



Era moment de fer jocs d'aigua i per fi el sol ens acompanyava. D'aquesta manera, petits i grans, ens vam preparar i vam anar a refrescar-nos dins les piscines!





Aquesta setmana estava carregada d'aniversaris. Dijous va ser el de n'Irene Daza i n'Emma. Per molts anys, precioses!




Semblava que no podia ser, però el divendres ja havia arribat! El dia més esperat. El gran dia. El dia de la festa de l'Escola d'Estiu de Sant Climent. Teníem tots els preparatius a punt. El photocall estava acabat, els capells decorats i els panets a punt per ser menjats.

Després del bon dia, vam rebre una carta d'en Vicent. Sabeu on la vam trobar? Dins el cotxet de n'Àsia! Aquest Vicent se les imagina totes...! A la carta, el nostre amic ens desitjava molt bones festes de Sant Climent i esperava que ens ho passéssim d'allò més bé a la festa de l'escola. Ell estava ben encegat amb això de les festes, i ens va dir que tinguéssim els ulls ben oberts perquè talvegada el trobàvem per Sa Taverna del poble... Està fet un juerguista aquest Vicent!

Com que era un dia ben especial, vam tenir unes ajudants meravelloses! Na Raquel, na Sara, na Neus, na Fiona i na Laura ens van venir a donar una mà i a passar-s'ho molt i molt bé a la festa.

Així doncs, després de llegir la carta d'en Vicent, vam anar cap al pati a menjar-nos els panets que havíem fet el dia anterior. Estaven per xupar-se els dits! Hi ha infants que van repetir i tot.











A continuació vam fer una foto de grup amb els capells tan divertits que vam decorar i per fi estàvem llestos per donar inici a la festa!



Al cul de sac de l'escola ens esperaven moltes sorpreses! Hi havia un taller per pintar, un altre per decorar collars, també hi havia el joc del twister i bolos, el photocall que vam elaborar estava penjat i acompanyat de diversos capgrossos que havíem anat fent durant les diverses edicions de l'escola d'estiu, i un gran boti boti de la patrulla canina ens convidava a botar i a xalar!






























































Durant la festa vam tenir la visita de na Judit i la seva cosina i de n'Alma López, filletes que havien participat aquest estiu a l'escola. I també van venir a passar una bona estona amb nosaltres na Maria Ferrer i en Felip! Ens va alegrar moltíssim veure'ls.

Abans que finalitzés la festa, ens vam col·locar en rotllana per cantar les cançons de l'escola d'estiu. El mal temps però, no ens va deixar acabar i vam haver d'entrar d'adaveres i corrents cap a dins l'escola.

Allà, l'equip de monitores va convidar a un pica-pica als infants i a les seves famílies i ens vam acomiadar d'una setmana ben intensa.

Esperem que hagueu passat unes bones festes de Sant Climent i fins la propera setmana!



No hay comentarios:

Publicar un comentario