LES AMIPAS DE L'ESCOLA DE SANT CLIMENT

AMIPA EI SANT CLIMENT. G5768759 AMIPA SA FURANA 3-5 anys. G570004483. C/S'escola, 1. CP:07712 Sant Climent. amipasc@gmail.com
Al blog hi ha diverses seccions:
des d'informació d'interès general per pares,
a les activitats proposades per l'AMIPA,
o un interessant apartat d'intercanvi d'accessoris infantils entre famílies,
a més de la secció de receptes de cuina.
Les etiquetes de la columna de la dreta t'ajudaran a trobar el que busques.

viernes, 6 de julio de 2018

Ja ha començat l'escola d'estiu 2018!


Dilluns vam fer jocs i dinàmiques per conèixer-nos tots, ja que hi ha filletes i fillets nous, i també monitores noves! 

Durant la setmana, hem fet jocs d'aigua: hem nedat i xalat molt! I també hem preparat l'horari i el pla de convivència entre tots.

















Dimecres va ser un dia especial! Vam anar a jugar al pati nord i... en Gerard va trobar una CARTA! Era d'en Vicent, l'amic que vam conèixer fa un parell d'estius, i ens deia que necessita la nostra ajuda.



Dijous vam pintar amb ceres. Quines mans més brutes ens van quedar! Però no us preocupeu, després vam nedar tant que vam quedar ben nets.












L'últim dia de la setmana vam obrir el primer sobre misteriós d'aquest estiu. Una festa de benvinguda! Ens vam disfressar, vam ballar, ens vam pintar la cara... Quin gaudi!



Després de berenar, vam tenir una visita sorpresa: en Vicent! Ens va explicar per què necessita la nostra ajuda i ens va deixar una pista per saber quina pregunta ens farà la setmana que ve!




               


La pista va ser un trosset de la pel·lícula Mulán, on surt ella menjant arròs amb uns palets i escrivint-se al braç uns símbols "estranys". Quina pregunta ens deu tenir preparada en Vicent per a la setmana que ve?




Bon cap de setmana a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario